HTML

Újkor

Friss topikok

  • kefir8: Lehet, hogy nem móka volt, hanem akaratlan hiba. Újra megpróbálom. (2016.02.02. 18:32) Újra kiróbáltam
  • kefir8: Majd lefordítjuk posztban, ha annak szövege nem tűnik el mentéskor. Hawking wasn't any more optimi... (2015.06.19. 18:38) Hawking: lásd a komment dobozban
  • kefir8: Van ebben egy panasz is, csak észre kell venni. Körítés nélkül: idegenek vagyunk. Csak nem az ered... (2015.04.04. 18:55) Származástan. Turáni áldás
  • kefir8: @kalassó: A hajdani őrségváltó szabad-, fiatal- és szociál- demokraták gazdasági törekvéseinek nem... (2015.01.22. 20:48) Monokrata és támasza
  • kalassó: @Minnesota: Nem csoda, hogy réteglappá vált. Még az online kiadása is: 120 ezerről annak a felére ... (2014.09.20. 13:24) Az ő értelmezése

Védelem politikai gengszterek ellen

2008.11.10. 20:31 kefir8

Abból indulok ki, hogy csirkefogók békés állampolgárokat politikai okból is megtámadnak. A kisebbségek elleni atrocitásokról elég sok szó esett már.

Most a más véleményt hangoztatók elleni fizikai erőszakot említem. Minmum megfélemlítési, zsarolási célzattal a világhálón, a blogszférában publikáló szerzők nevére, címére, fényképére vadásznak azok, akik rosszban sántikálnak.

Mindenkinek joga van a saját, akár túlzott jóhiszeműségének megfelelő módon nyilvánosságra hozni az adatait. Túllép azonban a tapintat korlátain az, aki másoktól ugyanilyen naív magatartást igényel. Mindenki  maga tudja a legjobban, hogy a gengszterek elleni  ésszerű önvédelem mit ír elő a számára. És ha rosszul tudja, akkor sem helyes kívülről ajánlásokat tenni a teendőiről.

A blog - közösségi terrénum, de csak részben. Akik személyes kontaktust keresnek, erre bőséges lehetőségeket találnak a mai technika mellett. Ki-ki maga határozza meg azok körét, akikkel a reálvilágban találkoznia lehet és ebbe a magánügybe nem kell beleszólni.

2 komment

Címkék: gengszterek

A bejegyzés trackback címe:

https://ujkorblog.blog.hu/api/trackback/id/tr496535001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

13190 2008.11.11. 05:37:38

Több millió ember van az iwiw-en, néha elcsodálkozom, hogy miket adnak közre. Legutóbb egy nyiregyházi katonahölgy tette fel bugyis képét, azt meg egy élelemes fickó belinkelte egy fórumon, a hölgy eltünt az iwiw-ről, és szerintem katonai pályája is megtörhetett. Mongyuk nekem is fura lett volna, ha látom bugyiban mint beosztott, jól megkivánva, másnap meg egrecíroztat! Ami számomra félelmetes, a címek, telefonszámok és nevek kiadása, direkt félelemkeltés céljából, az ilyen eseteket minden törvényes eszközzel üldözni kellene, de közjogi méltóságaink meg sem szólaltak, számomra ez a félelmetes és aggasztó! Mert egyesek ma még úgy vélik, minél rosszabb annál jobb!

12616 2008.11.11. 11:46:53

Árpapa, az általad itt leírtakkal egyetértek. Főképpen a politikához, a médiumokhoz valamilyen módon kötődő szerzők veszélyeztetésére gondoltam. Nem vitaképes emberek egy része hajlamos arra, hogy mélyen az emberi diskurzus színvonala alatti eszközöket alkalmazzon. Közéleti problémák korrekt megvitatását ellehetetleníti az erőszak, vagy az azzal való fenyegetés. A verbális erőszak sem jobb, habár törvényes eszközökkel nem üldözhető. Pernahajderek előtt viszont az ajtókat csukva lehet tartani. Coki.
süti beállítások módosítása